Klik hier voor onze Quickscan. In deze scan komt naar voren welke verduurzamingsmaatregelen er voor u mogelijk zijn.

Nieuws

Verlaging Energie-investeringsaftrek (EIA) in 2019

Het kabinet wil volgend jaar het huidige aftrekpercentage van 54,5% namelijk verlagen naar 45%.

Deze verlaging van het aftrekpercentage is door minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat inmiddels aangekondigd in een brief aan de Tweede Kamer

Partijen akkoord over de Klimaatwet! Benieuwd wat dit voor u betekent? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u  graag verder

Er is een definitief akkoord over de Klimaatwet. Zeven fracties van zowel coalitie als oppositie hebben met elkaar afgesproken te streven naar een CO2-uitstoot reductie van 49% in 2030 ten opzichte van 1990. Daarnaast moet de uitstoot in 2050 verminderd zijn met ten minste 95%. Ook moet in 2050 alle opgewekte energie CO2-neutraal zijn. Iedere vierde donderdag in oktober is voortaan nationale Klimaatdag, een soort Prinsjesdag over het Klimaat.

Verplichte energiebesparende maatregelen voor scholen

www.eagle-energy.nl

Ook scholen zijn straks verplicht om energiebesparende maatregelen te gaan treffen om te voldoen aan het klimaatakkoord. Door nu te starten met besparen op energie kunnen scholen straks veel eenvoudiger de overstap maken naar energieneutraal. Eagle Energy helpt u graag om dit in te passen in uw begroting. Omdat energiebesparende maatregelen steeds efficiënter worden is de terugverdientijd korter geworden waardoor wij in veel gevallen de maatregelen “begrotingsneutraal” weten uit te voeren!

Laat u vrijblijvend informeren door één van onze experts.

Blokverwarming: hoge rekeningen roepen nog altijd vragen op

eagle-energy blokverwarming

Meerdere woningen in één complex die allemaal worden verwarmd door één grote ketel; blokverwarming. Radar besteedde er de afgelopen jaren vaker aandacht aan. Veel hogere rekeningen dan je buurman, terwijl je minder verbruikt. En een woningcorporatie die geen verklaring heeft. Daar waar de problemen in het ene pand worden opgelost na uitgebreid onderzoek door de Woonbond, blijven de bewoners in een ander complex zitten met hoge rekeningen.

Een veel gehoord probleem waar Eagle Energy regelmatig mee te maken heeft. Door middel van het Dynamisch Hydronisch balanceren van het verwarmingssysteem, één van de expertises van Eagle Energy, ontvangt elke bewoner het hoogste warmte rendement en een eerlijke rekening. Laat u vrijblijvend informeren door één van onze experts.

UNETO-VNI: ‘Energietransitie moet topprioriteit zijn voor het nieuwe kabinet’

Bij het verschijnen van de miljoenennota kijkt Doekle Terpstra vooral reikhalzend uit naar het volgende kabinet. Volgens de voorzitter van UNETO-VNI moet de nieuwe regering de financiële ruimte gebruiken voor de energietransitie.

‘Ons land staat er prima voor, mede dankzij het huidige kabinet’, zegt Terpstra in reactie op de laatste miljoenennota van het demissionaire kabinet Rutte-II. ‘Nu is het tijd om te investeren in onze toekomst. We kunnen honderdduizenden woningen en gebouwen energieneutraal maken. Dat moet topprioriteit zijn voor het nieuwe kabinet. Met gerichte investeringen en een consistent beleid kunnen we ons land kampioen maken op het gebied van verduurzaming.’

Quickscan

In onze Quickscan komt naar voren welke verduurzamingsmaatregelen er mogelijk zijn. Tevens is per maatregel een geschat besparingspotentieel en kostenraming van de investering opgenomen. Het potentieel en de kostenraming zijn gebaseerd op kengetallen en onze ervaring.

    Uw bericht

    [recaptcha size:compact]