Klik hier voor onze Quickscan. In deze scan komt naar voren welke verduurzamingsmaatregelen er voor u mogelijk zijn.

Nieuws

Blokverwarming: hoge rekeningen roepen nog altijd vragen op

Meerdere woningen in één complex die allemaal worden verwarmd door één grote ketel; blokverwarming. Radar besteedde er de afgelopen jaren vaker aandacht aan. Veel hogere rekeningen dan je buurman, terwijl je minder verbruikt. En een woningcorporatie die geen verklaring heeft. Daar waar de problemen in het ene pand worden opgelost na uitgebreid onderzoek door de Woonbond, blijven de bewoners in een ander complex zitten met hoge rekeningen.

Een veel gehoord probleem waar Eagle Energy regelmatig mee te maken heeft. Door middel van het Dynamisch Hydronisch balanceren van het verwarmingssysteem, één van de expertises van Eagle Energy, ontvangt elke bewoner het hoogste warmte rendement en een eerlijke rekening. Laat u vrijblijvend informeren door één van onze experts.

bron: https://radar.avrotros.nl/

Deel dit nieuws item

Quickscan

In onze Quickscan komt naar voren welke verduurzamingsmaatregelen er mogelijk zijn. Tevens is per maatregel een geschat besparingspotentieel en kostenraming van de investering opgenomen. Het potentieel en de kostenraming zijn gebaseerd op kengetallen en onze ervaring.

    Uw bericht

    [recaptcha size:compact]