Klik hier voor onze Quickscan. In deze scan komt naar voren welke verduurzamingsmaatregelen er voor u mogelijk zijn.

Wat kan Eagle Energy voor u betekenen?

Eagle Energy verleent een aantal gespecialiseerde services. Zo brengen wij adviezen uit, begeleiden en ontwikkelen we verduurzamingsprojecten. Onze experts bieden een helpende hand bij het selecteren van de juiste producten en uitvoerende krachten voor de verduurzaming en/of optimalisatie van uw gebouw. Ook is er de mogelijkheid een ‘Quickscan’ op het gebied van energiebesparing uit te voeren.

“Een samenwerking met Eagle Energy verloopt in een bijzonder prettige sfeer. Hun communicatie is zeldzaam goed en dat geeft een extra dimensie aan het begeleidingsproces. De snelheid en klantgerichtheid is opvallend in de huidige tijd en men is altijd verzekerd van een optimaal resultaat bij hun duurzame en energiebesparende oplossingen”.

Mara Croese – Voorzitter VvE Riouwstraat-Noord – Den Haag

Quickscan

In onze Quickscan komt naar voren welke verduurzamingsmaatregelen er mogelijk zijn. Tevens is per maatregel een geschat besparingspotentieel en kostenraming van de investering opgenomen. Het potentieel en de kostenraming zijn gebaseerd op kengetallen en onze ervaring.

    Uw bericht

    [recaptcha size:compact]