Klik hier voor onze Quickscan. In deze scan komt naar voren welke verduurzamingsmaatregelen er voor u mogelijk zijn.

Markten

Onderwijsinstellingen

Een school is niet alleen een verzameling lokalen, maar ook een plek waar wordt geleerd en gewerkt. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de leerkrachten het binnenklimaat als onvoldoende ervaart. 

Terwijl het leer- en werkklimaat in omgevingen waar het kind centraal staat van essentieel belang is. Daarnaast is het een van de belangrijkste voorwaardes van goed onderwijs.

Scholen krijgen steeds vaker te maken met regels die duurzame huisvesting verplichten. Er wordt te vaak gedacht aan nieuwbouw, terwijl bestaande gebouwen zeer goed verduurzaamd kunnen worden. Ook is het huidige aantal schoolgebouwen voldoende, gezien de demografische krimp.

Om die redenen adviseert Eagle Energy om eerst renovatie van de bestaande bouw te overwegen. Met als doel het verhogen van het gebruiksgemak en comfort, het verhogen van autoriteit en het verlagen van energieverbruik en kosten.

VvE’s

Voor eigenaren van woningen en appartementen staat duurzaamheid en optimaal wooncomfort tegen lagere lasten hoog in het vaandel. Wij kunnen u helpen deze doelen te bereiken.

Het bereiken van een optimaal wooncomfort tegen lagere lasten kan een lastig traject zijn. Tijdens verduurzamingsprojecten van VvE’s dienen de bewoners overtuigd te zijn van de voordelen en kunnen interne regelementen een struikelblok vormen. Ook zijn regelementen omtrent subsidies en bouwkundige voorwaarden aspecten waar rekening mee gehouden moet worden.

Eagle Energy beschikt over de juiste kennis op het gebied van stimuleringsmaatregelen en financieringsconstructies om VvE’s op de juiste manier te begeleiden tijdens verduurzamingstrajecten.

Kantoorgebouwen

Er valt veel te winnen voor bedrijven die gebruik maken van kantoorpanden, zoals grote kostenbesparingen en een verhoogde productiviteit van werknemers. Optimalisatie van bestaande installaties kan dit bereiken.

Werknemers zijn de spil van een bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de werkomgeving van uw bedrijf optimaal is. Productiviteit gaat namelijk hand in hand met een hoog comfort in uw kantoorpand. Wanneer het comfort ondermaats  is en de productiviteit afneemt wordt ook de kans op ziekteverzuim groter.

Om het welzijn van uw werknemers en bedrijf te garanderen zijn er een aantal mooie verduurzamingsmaatregelen die Eagle Energy voor u kan implementeren. Hierbij wordt ook rekening gehouden met het wisselende gebruik van uw pand en de beheersbaarheid van de situatie.

Overheidsgebouwen

Overheidsgebouwen dienen een voorbeeldfunctie te geven, met name op het gebied van duurzaamheid. Eagle Energy kan het verduurzamingsproces begeleiden en daarnaast veel kosten te besparen en het comfort verbeteren.

In essentie is een overheidsgebouw ook een kantoorgebouw waar werknemers zich comfortabel moeten voelen en productief moeten zijn.  Het verschil zit voornamelijk in het feit dat overheidsgebouwen ook een toonbeeld behoren te zijn voor andere onderneming.  

Doormiddel van passende verduurzamingsmaatregelen kan Eagle Energy  het werkklimaat veraangenamen, het gebruik versimpelen en de bewustwording van milieuvriendelijke oplossingen vergroten.

Quickscan

In onze Quickscan komt naar voren welke verduurzamingsmaatregelen er mogelijk zijn. Tevens is per maatregel een geschat besparingspotentieel en kostenraming van de investering opgenomen. Het potentieel en de kostenraming zijn gebaseerd op kengetallen en onze ervaring.

    Uw bericht

    [recaptcha size:compact]